Marega Fenerbahçe - Porto'nun golcüsü Moussa Marega'dan Fenerbahçe iddialarına ... : Fenerbahçe porto'nun yıldız golcüsü moussa marega ile ilgileniyor.

Marega Fenerbahçe - Porto'nun golcüsü Moussa Marega'dan Fenerbahçe iddialarına ... : Fenerbahçe porto'nun yıldız golcüsü moussa marega ile ilgileniyor.. Moussa marega 5 gün içinde i̇stanbul'a geliyor. Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen portolu futbolcu moussa marega, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Transferde bir süredir adı fenerbahçe ile anılan ve menajerinin porto ile anlaşamadık açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği moussa marega sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Transferde mesut özil bombasının etkisi devam ederken, fenerbahçe bir başka yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Tecrübeli forvet ile anlaşan sarı lacivertliler, transferi sezon sonuna bırakmadan devre arasında tamamlamak için porto kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Tecrübeli forvet ile anlaşan sarı lacivertliler, transferi sezon sonuna bırakmadan devre arasında tamamlamak için porto kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Fenerbahçe, orta sahaya yaptığı mesut özil hamlesinden sonra forvet takviyesi için de girişimlere başladı. Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan moussa marega için porto kulübünden açıklama geldi. Fenerbahçe porto'nun yıldız golcüsü moussa marega ile ilgileniyor. Fenerbahçe, ocak ayında moussa marega'yı gündemine almış ancak transferde tercih i̇rfan can kahveci'den yana kullanılmıştı.

Fenerbahçe bunu beklemiyordu! Marega...
Fenerbahçe bunu beklemiyordu! Marega... from i.istiklal.com.tr
Porto ile yol ayrımına gelen marega, fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro talep etti. Transferde mesut özil bombasının etkisi devam ederken, fenerbahçe bir başka yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Porto'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan moussa marega'nın adı uzun bir süredir fenerbahçe ile birlikte anılıyordu. Porto ile sözleşmesinin sonuna gelen 30 yaşındaki malili. Fenerbahçe, orta sahaya yaptığı mesut özil hamlesinden sonra forvet takviyesi için de girişimlere başladı. Sarı lacivertliler porto ile cisse ve ademi ile yollarını ayırmak isteyen fenerbahçe'de forvete moussa marega gelecek. Fb haberleri | fenerbahçe'ye son birkaç gündür moussa marega yazılıyor… max kruse ve mesut özil gibi santrfor arkasında 9.5 numara gibi oynayan malili oyuncuyla ilgili çıkan haberler. Bir süredir fenerbahçe'nin radarında bulunan 29 yaşındaki golcüyle ilgili flaş transfer gelişmesini ünlü gazeteci devre arasında da adı fenerbahçe ile anılan porto 'nun golcü oyuncusu moussa marega.

A bola'da yer alan habere göre, marega'nın menajeri aziz ben aissa, portekiz fenerbahçe ile yıldız futbolcunun menajeri ben aissa arasında görüşmelerin kısa sürede.

Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen portolu futbolcu moussa marega, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Transferde mesut özil bombasının etkisi devam ederken, fenerbahçe bir başka yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Porto'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan moussa marega'nın adı uzun bir süredir fenerbahçe ile birlikte anılıyordu. Sinan engin, beyaz futbol'da marega porto ile anlaşamazsa fenerbahçe'ye gelecek. dedi. Fenerbahçe'yle ilgili son dakika transfer haberlerini, son daki̇ka gelişmelerini, fenerbahçe'nin fikstürü ve puan durumunu öğrenmek için fener alayını ziyaret edebilirsiniz. Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri geliyor. Porto başkanı pinto da costa, marega'nın menajerinin transfer sürecine dair bazı fikirleri var ancak. Yaz transfer döneminde seri transferlere başlayan fenerbahçe ara transfer döneminde de performansını sürdürmeye devam ediyor. Porto ile sözleşmesinin sonuna gelen 30 yaşındaki malili. Portekiz basınında, 29 yaşındaki forvet oyuncusuyla porto arasında yeni kontrat görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan moussa marega için porto kulübünden açıklama geldi. Fenerbahçe porto'nun yıldız golcüsü moussa marega ile ilgileniyor. A bola'da yer alan habere göre, marega'nın menajeri aziz ben aissa, portekiz fenerbahçe ile yıldız futbolcunun menajeri ben aissa arasında görüşmelerin kısa sürede.

Fenerbahçe'de bir yandan şampiyonluk yarışı için hummalı bir çalışma yapılırken, diğer yandan sezon sonunda serbest kalacak olan marega'nın fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı gelen. Porto başkanı pinto da costa, marega'nın menajerinin transfer sürecine dair bazı fikirleri var ancak. Portekiz basınında, 29 yaşındaki forvet oyuncusuyla porto arasında yeni kontrat görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Mesut özil'i renklerine katarak büyük. Tecrübeli forvet ile anlaşan sarı lacivertliler, transferi sezon sonuna bırakmadan devre arasında tamamlamak için porto kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.

Marega'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!
Marega'dan Fenerbahçe'ye kötü haber! from iaahbr.tmgrup.com.tr
Porto ile sözleşmesinin sonuna gelen 30 yaşındaki malili. Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan moussa marega için porto kulübünden açıklama geldi. Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen portolu futbolcu moussa marega, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Bir süredir fenerbahçe'nin radarında bulunan 29 yaşındaki golcüyle ilgili flaş transfer gelişmesini ünlü gazeteci devre arasında da adı fenerbahçe ile anılan porto 'nun golcü oyuncusu moussa marega. Ara transfer döneminde kadrosuna bir forvet katmak isteyen fenerbahçe'de, transfer çalışmaları sarı lacivertliler portekiz ligi ekiplerinden porto forması giyen moussa marega ile büyük ölçüde anlaştı. Transferde bir süredir adı fenerbahçe ile anılan ve menajerinin porto ile anlaşamadık açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği moussa marega sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Mesut özil'i renklerine katarak büyük. Son dakika fenerbahçe transfer haberi.portekiz'in önde gelen gazetesine göre moussa marega ile porto arasındaki görüşmelerde ilerleme kaydedilemedi.

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri geliyor.

Son dakika fenerbahçe transfer haberi.portekiz'in önde gelen gazetesine göre moussa marega ile porto arasındaki görüşmelerde ilerleme kaydedilemedi. Fenerbahçe porto'nun yıldız golcüsü moussa marega ile ilgileniyor. Yaz transfer döneminde seri transferlere başlayan fenerbahçe ara transfer döneminde de performansını sürdürmeye devam ediyor. Suudi arabistan ligi ekiplerinden al hilal, fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu konuşulan moussa marega'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Tvi̇24 kanalına konuşan costa, malili forvetin, porto ile haziranda bitecek sözleşmesini yenilemeyi düşünmediğini ifade ederek, marega için en olası hedef fenerbahçe. Mesut özil'i renklerine katarak büyük. Fb haberleri | fenerbahçe'ye son birkaç gündür moussa marega yazılıyor… max kruse ve mesut özil gibi santrfor arkasında 9.5 numara gibi oynayan malili oyuncuyla ilgili çıkan haberler. Porto ile yol ayrımına gelen marega, fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro talep etti. Fenerbahçe'de bir yandan şampiyonluk yarışı için hummalı bir çalışma yapılırken, diğer yandan sezon sonunda serbest kalacak olan marega'nın fenerbahçe forması giymeye sıcak baktığı gelen. Sarı lacivertliler, porto'nun golcüsü moussa marega ile her konuda anlaştı. Sarı lacivertliler porto ile cisse ve ademi ile yollarını ayırmak isteyen fenerbahçe'de forvete moussa marega gelecek. Porto başkanı pinto da costa, marega'nın menajerinin transfer sürecine dair bazı fikirleri var ancak. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için uğraş verdiği porto'nun golcü futbolcusu moussa marega, al hilal'le resmi sözleşme imzaladı.

Özellikle kemal ademi ve papiss cisse'nin performansından memnun olmayan fenerbahçe, devre arasında forvet transferi için. Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı iddia edilen portolu futbolcu moussa marega, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Son dakika fenerbahçe transfer haberi.portekiz'in önde gelen gazetesine göre moussa marega ile porto arasındaki görüşmelerde ilerleme kaydedilemedi. 17 mart 2021 çarşamba saat:

Fenerbahçe'de Marega operasyonu! İşte Porto'nun istediği ...
Fenerbahçe'de Marega operasyonu! İşte Porto'nun istediği ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan moussa marega için porto kulübünden açıklama geldi. 17 mart 2021 çarşamba saat: Porto ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 30 yaşındaki. Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri geliyor. Transferde mesut özil bombasının etkisi devam ederken, fenerbahçe bir başka yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe porto'nun yıldız golcüsü moussa marega ile ilgileniyor. Porto'da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan moussa marega'nın adı uzun bir süredir fenerbahçe ile birlikte anılıyordu. Porto başkanı pinto da costa, marega'nın menajerinin transfer sürecine dair bazı fikirleri var ancak.

Marega menajerim, son günlerde kimseye röportaj vermedi.

Özellikle kemal ademi ve papiss cisse'nin performansından memnun olmayan fenerbahçe, devre arasında forvet transferi için. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için uğraş verdiği porto'nun golcü futbolcusu moussa marega, al hilal'le resmi sözleşme imzaladı. Forvet takviyesi için harekete geçen fenerbahçe'nin, sezon sonu porto ile mukavelesi bitecek olan moussa marega ile temasa geçtiği ve. Porto ile sözleşmesinin sonuna gelen 30 yaşındaki malili. Mesut özil'i renklerine katarak büyük. Tecrübeli forvet ile anlaşan sarı lacivertliler, transferi sezon sonuna bırakmadan devre arasında tamamlamak için porto kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Marega menajerim, son günlerde kimseye röportaj vermedi. Transferde mesut özil bombasının etkisi devam ederken, fenerbahçe bir başka yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, porto'nun golcüsü moussa marega ile her konuda anlaştı. Porto başkanı pinto da costa, marega'nın menajerinin transfer sürecine dair bazı fikirleri var ancak. Moussa marega 5 gün içinde i̇stanbul'a geliyor. Tvi̇24 kanalına konuşan costa, malili forvetin, porto ile haziranda bitecek sözleşmesini yenilemeyi düşünmediğini ifade ederek, marega için en olası hedef fenerbahçe. Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı.

Yaz transfer döneminde seri transferlere başlayan fenerbahçe ara transfer döneminde de performansını sürdürmeye devam ediyor marega. Transferde mesut özil bombasının etkisi devam ederken, fenerbahçe bir başka yıldızı daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook